Uitleg Videobellen

Dierenkliniek Europaplein biedt een unieke service: Videobellen. Twijfelt u of een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk is? Of wilt u graag een probleem bespreken zonder uw dier de stress van een bezoek aan te doen? Mogelijk is videobellen voor u een laagdrempelige manier om duidelijkheid te krijgen. Ook voor second opinions, waarbij uw eigen dierenarts al de nodige diagnostiek heeft verricht, kan videobellen een goede optie zijn. Via een beveiligde videoverbinding kijkt een van onze artsen mee en geeft advies over hoe te handelen.

Het ‘bezoek’ aan de online dierenarts kost slechts 10 minuten, voor de vaste prijs van € 15,-. Indien tijdens het videobellen blijkt dat het toch verstandig of noodzakelijk is met uw dier op de praktijk langs te komen, ontvangt u € 7,50 korting op het consult.

U boekt eenvoudig een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

*Voor een specialistisch consult bij de tandheelkundige dierenarts of de bijzondere dieren-dierenarts geldt een tarief van € 25,- per consult


Maak hier uw afspraak

Poes in Mand1.jpg

Voor optimaal gebruik van Videobellen kunt u ook gebruik maken van uw mobiele telefoon of tablet. Download de HuisdierenApp.