Back to All Events

Sterilisatieactie!

We beseffen dat, ondanks dat sterilisatie van poezen tot de routine-ingrepen behoort, de dag van operatie voor eigenaren toch vaak spannend is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om op zaterdag 8 september uw poes te laten steriliseren bij Dierenkliniek Europaplein. Daar waar we normaal gesproken niet in het weekend opereren, betekent dit dat u haar na de operatie zelf goed in de gaten kunt houden en niet bezorgd op uw werkplek zit, zonder toezicht op de patiënt!

Bovendien geven wij u deze dag 10% korting! Om het u nog makkelijker te maken kunt u, indien gewenst, uw poes vrijdag al rond 17.30 brengen.

TELL A FRIEND:
Kent u iemand die nog niet bij ons in de praktijk ingeschreven staat wiens poes ook gesteriliseerd moet worden? Als de betreffende persoon, met vermelding van uw naam, zich bij onze praktijk inschrijft en op 8 september zijn poes laat steriliseren, krijgt u nog een additionele 10% korting!

Graag horen we zo snel mogelijk van u of we een plek voor uw poes in de agenda moeten reserveren, want vol=vol.

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak, vragen we u contact op te nemen met de praktijk op nummer 020-6642094.

Earlier Event: September 1
Parasietenparade!
Later Event: October 6
Parasietenparade!