Gebitsbehandelingen:

Marnix Lamberts

Een schoon gebit is net als bij mensen de voorwaarde voor het behoud van de tanden, kiezen en gezond tandvlees. Ontstekingen in de mondholte doen veel pijn! Uw dier kan het u niet vertellen, maar uit eigen ervaring weten de meeste mensen hoe akelig problemen aan het gebit zijn. Het is bij dieren een vaak onderschat probleem. Graag bespreken we met u waarmee uw dier het beste geholpen kan worden.

Dierenkliniek Europaplein stond 40 jaar geleden aan de wieg van de ontwikkeling van de veterinaire tandheelkunde in Nederland. Daardoor zijn wij niet alleen in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten, de kliniek  met de meeste ervaring op het gebied van tandheelkunde en kaakchirurgie.

Onze tandheelkundig dierenarts Marnix Lamberts helpt u graag:
De kennis en kunde van de veterinaire tandheelkunde en kaakchirurgie, die hij de afgelopen decennia in binnen- en buitenland heeft opgedaan, maken dat het gebit van uw huisdier bij hem in goede handen is. Ook de relatief eenvoudige gebitsreinigingen worden door hem zélf uitgevoerd en waar nodig extracties meteen gedaan. Voor eventuele ingrepen wordt áltijd eerst telefonisch overlegd met u, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Daarnaast voert hij ook de meer specialistische ingrepen uit waarvoor dierenartsen speciaal naar hem doorverwijzen. Denk hierbij aan chronische problemen aan kaken en gebit, ingewikkelde tumorchirurgie, wortelkanaalbehandelingen, het plaatsen van beugels of zelfs implantaten. Marnix Lamberts heeft vele dieren, na soms maanden of zelfs jaren tobben, van hun problemen af kunnen helpen!

Naast zijn werkzaamheden op dierenkliniek Europaplein, wordt hij geregeld gevraagd op locatie te werken. Dit betreft soms andere klinieken, maar ook Nederlandse en buitenlandse dierentuinen  en opvangcentra voor dieren maken graag van zijn expertise gebruik.

Zowel voor dierenartsen als eigenaren is hij bereikbaar voor overleg en het bespreken van eventuele behandelmogelijkheden. Neemt u gerust contact op mochten de volgende zaken u opvallen:

  • Stank uit de bek
  • Kwijlen
  • Klapperen met de bek
  • Met de poot aan de bek zitten
  • Plotseling geen harde voeding meer eten
  • Depressief  of gestresst gedrag