Wat willen wij voor u:

Wij willen dat u zich welkom voelt met iedere vraag en ieder probleem. In geval van een acuut probleem, maar ook als er niets ernstigs gaande is,  kan het zijn dat u vragen of zorgen heeft betreffende uw huisdier. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Net als u zijn wij gemotiveerd uw dier de beste zorg te geven. Wij vinden het belangrijk dat u als eigenaar goed geïnformeerd bent. Daarbij bespreken we zowel hoe de praktische zorg gegeven moet worden, welk resultaat we van een behandeling mogen verwachten, maar ook over  het kostenaspect van een behandeling zijn we duidelijk.

De beste zorg voor uw dier is teamwerk tussen eigenaar en dierenarts. We hopen samen met u een sterk team te vormen!


Wat kunnen wij?

Doordat wij beschikken over een zeer ervaren team van artsen en paraveterinairen en een goed geoutilleerde kliniek, zijn wij in staat zo snel mogelijk tot de kern van een probleem te komen. Terwijl u wacht kunnen bijna alle diagnostische stappen die nodig zijn worden gezet, of op uiterst korte termijn worden ingepland, zonder dat u daarvoor moet worden doorverwezen. In spanning wachten op duidelijkheid over uw huisdier wordt zo tot een minimum beperkt.
Wij onderhouden goede contacten met specialisten, met wie we ook geregeld overleggen. Indien nodig kunnen wij een doorverwijzing voor u regelen.

Bent u nieuwsgierig naar onze faciliteiten en manier van werken? Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding door de praktijk, waarbij een van onze artsen u nadere toelichting zal geven.


Hoe werken wij?

Voor ons staat het belang en de gezondheid van uw huisdier altijd voorop. Dat maakt, dat wij u altijd de beste mogelijkheden qua zorg en behandeling zullen voorstellen. Echter: heeft u zorgen over de praktische, emotionele of financiële consequenties van het voorgestelde plan, dan nemen we graag de tijd om hier met u oplossingen voor te vinden. Indien het ideaalplan niet haalbaar blijkt, gaan we met evenveel passie alles doen wat wel haalbaar is.  We streven door onze open manier van communiceren naar optimale gezondheid voor onze patienten en maximale tevredenheid van onze klanten.