marnix_lamberts-10.jpg

Marnix Lamberts

Dierenarts

 

 

Naast zijn ruime ervaring als algemeen dierenarts heeft Marnix Lamberts zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een van de meest ervaren tandheelkundige dierenartsen/-chirurgen in Nederland. Door zijn jarenlange specialisatie op dit gebied is hij in staat complexe, soms al lang bestaande problemen aan gebit en kaken te verhelpen. Ook de diagnostiek en chirurgie van keel-, neus- en ooraandoeningen behoren tot zijn expertise.

Nadere informatie vindt u op onze pagina tandheelkunde.

IMG_2538.jpg

Michal Oppenheim

Dierenarts

 

 

Michal is sinds 2003 verbonden aan de dierenkliniek. Haar speciale interesses liggen bij de interne geneeskunde en echografie. Ook zeer angstige of boze katten zijn bij haar welkom: nagenoeg altijd lukt het haar, bijgestaan door een van onze paraveterinairen, ook deze dieren goed te onderzoeken en behandelen.

Marno!.jpg

Marno Wolters

Dierenarts

 

 

Met meer dan 40 dienstjaren achter zijn naam mag  Marno Wolters zich een van de meest ervaren dierenartsen in Nederland noemen. Uw huisdier is bij hem dan ook in goede handen bij. Al vele jaren is Marno als dierenarts ook aan Artis en Stichting AAP verbonden. Zijn uitgebreide kennis over reptielen, andere exoten en vogels, maken dat u ook met deze diersoorten bij Dierenkliniek Europaplein aan het juisteadres bent.

Sara.jpg

Sara de Jong

Dierenarts

 

 

Sara de Jong is sinds 2010 werkzaam op dierenkliniek Europaplein. Dankzij een aanvullende opleiding in Engeland en na een aantal jaar in Artis werkzaam te zijn geweest, is Sara niet alleen zeer bekwaam in het behandelen van honden en katten, maar kan zij u ook helpen met de zorg voor uw vogels, reptielen en vissen.

Louis.jpg

Louis van Hovell

Dierenarts

 

 

Gedurende het zwangerschapsverlof van Sara hebben wij Louis van Hovell bereid gevonden onze gelederen te versterken. Louis heeft na zijn afstuderen in 2014 ruime ervaring opgedaan in verschillende klinieken in binnen- en buitenland. 

Bianca1.jpg

Bianca van Eijk

Paraveterinair, praktijkondersteuning, Pet Travel Clinic.

Veronica.jpg

Veronica Verduijn

Paraveterinair, OK-manager.

Ivonne.jpg

Ivonne van Zanten

Paraveterinair, speciale kundigheid in het fixeren van boze of angstige dieren.

Leonie.jpg

Leonie van den Hurk

Paraveterinair, kattentrimster.

Kim.jpg

Kim Heij

Paraveterinair, Pet Travel Clinic.

Nena.jpg

Nena Knopjes

Paraveterinair