Vaccicheck:

Vanaf heden is het mogelijk een titerbepaling te doen bij uw hond of kat om vast te stellen of herhaling van een vaccinatie nodig is. Klik voor meer informatie op onderstaande button.


Chipmaand:

In juni is het nationale chipmaand! U ontvangt deze maand bij ons € 10,- korting op het chippen en wij zullen kosteloos de chip voor u registreren! Wilt u een afspraak maken? Bel dan met 020-6642094 of maak direct online een afspraak.


In verband met een afsluiting van de Rooseveltlaan van 7 januari tot juli 2019, zal de ventweg langs de praktijk niet op de gebruikelijke manier bereikbaar zijn. Als u aanrijdt via de Geleenstraat/Maasstraat en vervolgens de Nierstraat, kunt u wel de ventweg op om bij de praktijk te komen.

Route:


Health Petfood:

Nu bij dierenkliniek Europaplein:

Health Petfood, het enige complete dieet voor uw hond waarvan volstrekt helder is wat erin zit en hoe het gemaakt wordt. Hierdoor kan de leverancier een voer garanderen dat kwalitatief vergelijkbaar is met humane voeding. Denk daarbij aan het niet gebruiken van potentieel kankerverwekkende antioxidanten en een aantoonbaar gecontroleerd temperatuurtraject van grondstof tot brok. Dit is onder andere belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van de eiwitten en vetten uit de voeding.

Ter kennismaking kunt u een zak voer van 1 kg op de praktijk kopen, daarna kunt u via de webshop uw eigen bestelling doen en deze thuis of op een PostNL-locatie laten afleveren.

Voor meer informatie: https://www.health-petfood.nl/

Health Petfood werkt ook aan een kattenvoer dat aan dezelfde criteria voldoet. Wij houden u uiteraard op de hoogte wanneer ook deze leverbaar wordt.


Royal canin spaaractie:

U kunt nu sparen voor een gratis activity speelcircuit ter waarde van €20!! U krijgt dit speelcircuit als u 3 keer een Royal Canin Urinary S/O droog- en/of natvoedingen (per doos van 12 zakjes) aankoop bij ons doet, met een minimale totaalwaarde van €100. U kunt tot en met 10 augustus een spaarkaart bij ons ontvangen.
Kijk voor de actievoorwaarden.


Videobellen:

Nieuw en uniek bij dierenkliniek Europaplein: Videobellen.
Videobellen is een mogelijkheid om vanuit huis of onderweg snel deskundig face-to-face advies te vragen. Via uw de laptop, tablet of smartphone wordt live verbinding gemaakt voor een vast bedrag per Videobel-gesprek van 10 minuten.
Heeft u als eigenaar twijfel over een probleem bij uw dier, wilt u weten of het verstandig is op consult te komen of dat u het veilig nog even kunt afwachten? Heeft u misschien vragen over preventieve zorg bij uw dier, of raakt uw dier erg gestrest door een bezoek aan de praktijk? In sommige gevallen kunnen wij u en uw huisdier via Videobellen prima helpen. Blijkt tijdens het Videobellen dat een bezoek aan de praktijk toch noodzakelijk is, krijgt u op het betreffende consult €7,50 korting.