Openingstijden:

Aangepaste openingstijden gedurende de feestdagen:
Maandag 24 december :     open van 8.30-17.00
Dinsdag 25 december:       gesloten
Woensdag 26 december:    gesloten
Maandag 31 december:      open van 8.30-17.00
Dinsdag  1 januari 2018:     gesloten


Personeel:

We zijn blij dat Sara de Jong na afloop van haar ouderschapsverlof weer terug is op de werkvloer! U kunt zoals gebruikelijk weer bij haar terecht. Niet alleen met de meer gebruikelijke huisdieren zoals honden en katten, maar ook met vogels, reptielen en vissen.
We bedanken Louis van Hovell, die ons team de afgelopen 9 maanden op geweldige wijze heeft ondersteund!

Een ander nieuw gezicht op de praktijk is dat van Nena Knopjes. Nadat zij met succes haar stage bij Dierenkliniek Europaplein heeft afgerond en haar diploma tot paraveterinair in ontvangst heeft genomen, hebben wij haar van harte welkom geheten als nieuw lid van ons team.


Konijnen spreekuren:

Op donderdag 20 september en vrijdag 21 september kunt u weer tegen gereduceerd tarief bij ons terecht voor de vaccinatie van uw konijn(en). Voor vragen over het nut van vaccineren, of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de praktijk.


Royal canin spaaractie:

U kunt nu sparen voor een gratis activity speelcircuit ter waarde van €20!! U krijgt dit speelcircuit als u 3 keer een Royal Canin Urinary S/O droog- en/of natvoedingen (per doos van 12 zakjes) aankoop bij ons doet, met een minimale totaalwaarde van €100. U kunt tot en met 10 augustus een spaarkaart bij ons ontvangen.
Kijk voor de actievoorwaarden.


Nieuwe website:

Zoals u ziet heeft onze Dierenkliniek haar website vernieuwd! We hopen u langs deze weg op overzichtelijke wijze op de hoogte te houden en van nieuws te kunnen voorzien. Heeft u vragen, opmerkingen of verbeterpunten dan horen we dit graag van u!


Videobellen:

Nieuw en uniek bij dierenkliniek Europaplein: Videobellen.
Videobellen is een mogelijkheid om vanuit huis of onderweg snel deskundig face-to-face advies te vragen. Via uw de laptop, tablet of smartphone wordt live verbinding gemaakt voor een vast bedrag per Videobel-gesprek van 10 minuten.
Heeft u als eigenaar twijfel over een probleem bij uw dier, wilt u weten of het verstandig is op consult te komen of dat u het veilig nog even kunt afwachten? Heeft u misschien vragen over preventieve zorg bij uw dier, of raakt uw dier erg gestrest door een bezoek aan de praktijk? In sommige gevallen kunnen wij u en uw huisdier via Videobellen prima helpen. Blijkt tijdens het Videobellen dat een bezoek aan de praktijk toch noodzakelijk is, krijgt u op het betreffende consult €7,50 korting.


Sara de Jong bevallen!

Op 28 januari is onze dierenarts Sara de Jong bevallen van een gezonde zoon met de prachtige Ierse naam Fionn. Omdat Sara aansluitend aan haar bevallingsverlof nog wat extra tijd alle aandacht aan haar gezin wil kunnen besteden, zien we haar pas in september weer terug. Gelukkig hebben we in Louis van Hovell een bijzonder fijne tijdelijke vervanger gevonden.