marnix_lamberts-10.jpg
 

Marnix Lamberts, Dierenarts

Naast zijn ruime ervaring als algemeen dierenarts heeft Marnix Lamberts zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een van de meest ervaren tandheelkundige dierenartsen/-chirurgen in Nederland. Door zijn jarenlange specialisatie op dit gebied is hij in staat complexe, soms al lang bestaande problemen aan gebit en kaken te verhelpen. Ook de diagnostiek en chirurgie van keel-, neus- en ooraandoeningen behoren tot zijn expertise.

Nadere informatie vindt u op onze pagina tandheelkunde.

IKKLEIN.jpg
 

Michal Oppenheim, Dierenarts

Michal is sinds 2003 verbonden aan de dierenkliniek. Haar speciale interesses liggen bij de interne geneeskunde en echografie. Ook zeer angstige of boze katten zijn bij haar welkom: nagenoeg altijd lukt het haar, bijgestaan door een van onze paraveterinairen, ook deze dieren goed te onderzoeken en behandelen.
Naast haar veterinaire werkzaamheden houdt ze zich ook bezig met het praktijkmanagement.

edited.jpg

Marno Wolters, Dierenarts

Met meer dan 44 dienstjaren achter zijn naam mag Marno Wolters zich een van de meest ervaren dierenartsen in Nederland noemen. Al vele jaren is Marno als dierenarts ook aan Artis en Stichting AAP verbonden. Zijn uitgebreide kennis over reptielen, andere exoten en vogels, maken dat u ook met deze diersoorten bij Dierenkliniek Europaplein aan het juiste adres bent.

Op 20 september 2018 ontving Marno de Frans Banninck Cocqpenning van de gemeente Amsterdam, omdat hij al meer dan 44 jaar een belangrijke bijdrage levert aan diergeneeskunde en dierenwelzijn in Amsterdam en natuurbehoud in binnen- en buitenland.

Bianca1.jpg
 

Bianca van Eijk

Paraveterinair, praktijkondersteuning, Pet Travel Clinic.

Veronica.jpg
 

Veronica Verduijn

Paraveterinair, OK-manager.

Ivonne.jpg
 

Ivonne van Zanten

Paraveterinair, speciale kundigheid in het fixeren van boze of angstige dieren.

Leonie.jpg
 

Leonie van den Hurk

Paraveterinair, kattentrimster.

Kim.jpg
 

Kim Heij

Paraveterinair, Pet Travel Clinic.

Jacky.jpg
 

Jacky van Duijnhoven

Dierenarts in opleiding